Welkom op de website 'Irresistible Pride'

Mijn naam is Melanie Demont en inmiddels al 10 jaar de trotse bezitter van de Bullmastiff. Mijn eerste Bullmastiff was Kenzo van 't Heksenwiel. Kenzo heeft eenmalig een dekking gedaan in 2003 en uit dit nest hebben ik een teefje gekregen, Indra van 't Heksenwiel.

Ik bezocht als liefhebber van het ras al vanaf 2001 regelmatig hondenshows. In april 2009, na het overlijden van zowel Kenzo als Indra, heb ik een geweldige reu gekocht: Black Magic v.h. Vissers Huisje. Met Black Magic en mijn andere reu, New Sensation's Dressed in Black, ben ik zelf gaan deelnemen aan hondenshows. Hierdoor gestimuleerd heb ik me steeds intensiever verdiept in de wereld van showen en fokken en langzaam maar zeker ben ik gaan overwegen om zelf te gaan fokken. Door mijn werk als Dierenartsassistente in een dierenkliniek gespecialiseerd in dogachtigen heb ik veel ervaring opgedaan met alle aspecten van het fokken dus ik weet waar ik aan begin.

In het najaar van 2009 heb ik besloten een kleinschalige kennel op te starten om zodoende een actieve bijdrage te leveren aan het welzijn, verbetering en vernieuwing van dit bijzondere ras. Met de komst van de teef, New Sensation's Eternal Flame, is de basis hiervoor gelegd. Verder is in mei 2010 Black Magic aangekeurd als dekreu bij de Bullmastiff Club Nederland. In mei 2010 heb ik tevens onze kennelregistratie aangevraagd en ben ik officieel gestart.

Vanzelfsprekend zullen de honden alleen worden ingezet voor de fok als ze in uitstekende conditie en gezondheid verkeren, beschikken over een goede HD- en ED-uitslag en een stabiel en vriendelijk karakter hebben.

Ik wens u veel plezier toe op deze website. Mocht u meer informatie willen, aarzel niet om contact op te nemen.